2373021192 Αερογέφυρα Πορταριάς, Χαλκιδικής info@broxons.gr, zisisdiman@yahoo.gr

Broxons
Υποβρύχιες Αντλίες Χαλκιδική


 

 

Στα πλαίσια της συνεχούς βελτίωσης των παρεχώμενων υπηρεσιών μας, αναζητούμε διαρκώς τρόπους να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η επιχείρηση Broxons Zisis Water Technology & Automations, με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες:

 

 

Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις

Το πεπειραμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την μελέτη, εγκατάσταση και έλεγχο ορθής λειτουργίας ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και πινάκων.

Επιπλέον προσφέρει τις υπηρεσίες επισκευής ή ενδεχόμενης συντήρησης των εγκαταστάσεων, σε περίπτωση παρουσίας κάποιας δυσλειτουργίας.

Τις ηλεκτρολογικές μας γνώσεις και υπηρεσίες τις προσφέρουμε επίσης για Ηλεκτρομηχανολογικά έργα μεγάλης έκτασης, ιδιοωτικού ή δημοσίου συμφέροντος.

 

 

Αντλίες

Αναλαμβάνουμε εγκαταστάσεις υποβρύχιων αντλιών, παρέχοντας σας όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα που απαιτούνται για την άντληση.

Παράλληλα παραμένουμε δίπλα σας για την επίλυση αποριών μπορεί να προκύψουν γύρω από τις υπηρεσίες μας.

Μπορούμε να επιλέξουμε μαζί την ιδανική λύση αντλίας που καλύπτει τις ανάγκες σας, μέσα από πλήθος επιλογών γνωστών και εγγυημένων εταιρειών.

 

 

 


Εξυπηρετούμε τις ηλεκτρικές σας ανάγκες!